EMS Reshape Pro

“EMS Reshape Pro” maakt het mogelijk om gelijktijdig vet te verbranden en spieren op te bouwen om zo de gewenste bodycontouren te krijgen. In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn! Ja, zeker, dit is mogelijk met de “EMS Reshape Pro,” een ware innovatie.


Het krachtigste EMS apparaat!


De “EMS Reshape Pro” is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping en afslankapparatuur. “EMS Reshape Pro” vermindert vetweefsel en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie. “EMS Reshape Pro” zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die men niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer men er strakker uit wil zien, gaat het niet alleen om vet; ons lichaam bestaat namelijk voor 30-40% uit spierweefsel.

Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen, het is nu mogelijk met “EMS Reshape Pro”!


EMS Reshape Pro: 5 pads (5×7 tesla!)

“EMS Reshape Pro” beschikt over 5 pads: 1 pelvic-pad (voor behandeling van urine-incontinentie), 2 vlakke pads (voor billen, buik of bovenbenen) en 2 holle pads (voor armen of kuiten). Een typische kuur met de pelvic-pad bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 behandelingen van 30 minuten die tweemaal per week worden gegeven. Een kuur met de vlakke en/of holle pads bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van 30 minuten met tussenpozen van ten minste twee tot drie dagen.

High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI-EMT)
HI-EMT is de technologie die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert (niet-invasief) door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supramaximale spiercontracties veroorzaken. Uit onderzoeken, waarbij gebruik is gemaakt van CT-, MRI- en echografie-evaluaties, is een reductie van ongeveer 19% van de onderhuidse vetlaag gemeld. De personen ondergingen een buikbehandeling met een op magnetisch veld gebaseerd apparaat.

Prijzen EMS Reshape Pro


Proefsessie 50,-
Strippenkaart 10 behandelingen van 30 minuten
1 of 2 pads 500,-
3 of 4 pads 800,-