Gezichtsbehandeling & peelings

Botanical Peeling

Dit is een behandeling voor het gezicht en/of decolleté, waarbij we eerst de huid reinigen door middel van stomen en maskers, onzuiverheden zoals mee-eters en gerstekorrels worden verwijderd. Met de RF-methode worden werkstoffen ingesluisd en afvalstoffen eruit gestampt, om vervolgens te eindigen met de Botanical Peeling (deze is op basis van melkzuren en boomschors). Deze peeling is geschikt voor elk huidtype, ook voor acne, couperose en rosacea. Deze egaliseert de huid en werkt tegen fijne lijntjes, pigmentvlekjes, en zorgt ervoor dat de huid zelf weer gaat werken, dus zorgt onder andere ook voor versteviging. Het resultaat is een stralende, schone nieuwe huid. Een ware boost, en er is geen hersteltijd nodig!

Als onderhoud 1x per 5 tot 7 weken voor 85,- voor het gezicht of decolleté. Als kuur 5 tot 7 keer achter elkaar, 1x per week.

Chemische Peeling

Het reinigingsprogramma is zoals beschreven bij de bovenstaande botanical peeling, alleen wordt dit afgesloten met een 4x sterkere en geconcentreerde peeling. Hierbij hebben we een hersteltijd van ruim een week, wat resulteert in onder andere velletjes en roodheid. Maximaal 1x per 4 tot 6 maanden toe te passen voor 285,- voor het gezicht of decolleté.

Dit is een krachtige behandeling voor de beschadigde huid door acne, zonschade, ziekte en/of extreme huidveroudering, bijvoorbeeld door stress.

Met de peeling kunnen de volgende aanvullende diensten worden gecombineerd:

  • Waxen/epileren van wenkbrauwen: 12,50
  • Verven van wenkbrauwen: 10,-
  • Waxen van bovenlip, oren of neus: 10,- per stuk
  • Waxen van de kaaklijn: 15,-
  • Gehele gezichtsbehandeling: 37,50